refuzul mancarii.....
+3
dolcemaria
Madalina02
allesia
7 participanți
Pagina 1 din 1
refuzul mancarii.....
Am fost sfatuita de medicul pediatru al lui Andrei sa il intarc nu vrea sa pape mancare solida ,cand vede lingurita sau farfuria cu mancarica se pune pe plans .... am incercat toate metodele am sarit peste mese ,l-am lasat flamand ,i-am dat lui in manuta sa pape,am plecat de acasa si am lasat-o pe mama sa ii de-a ,i-am bagat cu forta de cateva ori in gurita sa simta gustul ...nimic nu functioneaza ,se pune pe plans ,se agata de mine pana ii dau san ...daca ii dau in manuta sa pape mai mult se joaca....are1 an si o luna si medicul spune ca nu e ceva normal.... sa il intarc, pt ca se satura cu laptele meu si nu ii mai trebuie altceva ...initial am zis ca ii iese ceva dintisor si asta e motivul dar acum nu stiu ce sa mai cred , timpul trece si azi maine sunt 3 saptamani de cand face nazuri ...sa ii fie suficient lapticul meu ? ce ma sfatuiti sa fac?sunt disperata...slabeste vazand cu ochii
allesia- Moderatoare
Puncte : 1407
Data de inscriere : 12/01/2010
Varsta : 43
Localizare : cluj-napoca
Re: refuzul mancarii.....
adica el la un an nu papa decat laptic?
Madalina02- Mamica
Puncte : 887
Localizare : IASI
daaa alina ,refuza orice ii dau cu lingurita ,mananca cu manuta lui cate ceva dar mai mult se joaca cu ea, nu stiu ce sa ii dau sa pape si cum sa procedez....daca il intarc si nu vrea nici atunci mancare !!!???ce fac?? inapoi nu mai pot da ...
allesia- Moderatoare
Alessia ai incercat cu fructe?banana?ca este dulce?papa?usor, usor...sa-ti pui pe san lamaie si o sa-ti refuze sanul, ii zici ca nu mai este bun..apoi ii dai bananuta ca e dulce ,si tot asa ii mai bagi ceva nou..
nici banane nu vrea ,scuipa sau baga degetul si isi scoate afara ce ii bag eu in gurita
allesia- Moderatoare
pai asa este alessai eu vad si la maraa numai san vrea non stop lor le trece oftaaa de foame sug e putis si gata de acce anu mai manacaaa manacariaa si eu vreau s ao dezvat pe mara s amance mancaree sunt deja marii ajungeee cat le-am dat san
mery.mary- Moderatoare
Puncte : 2523
Data de inscriere : 11/01/2010
Varsta : 38
Localizare : sag-timis
Eu sunt de acord cu alăptatul ...dar totuşi în cazuri de genul acesta, aş renunţa...cât de sănătos e el lăpticul de mamă tot nu-i suficient ...sunt mari bebeii voştri, trebuie să mănânce şi altceva... Abi suge, dar nu e dependentă de sân, papă zilnic un fruct, masa de legume simple ori în amestec cu carne, gălbenuş, brânzică, apoi o masă de cereale, 5-6 măsuri, plus un biberon de suculeţ de măr, morcov sau portocală... Acelaşi caz ca al vostru, Alessia şi Mery, e al nepoţelului meu de 1 an şi 5 luni , care papă puţin de tot, uneori deloc mâncărică, în rest suge toată ziua...
abi_floricel- Mamica
Puncte : 349
Data de inscriere : 19/01/2010
Varsta : 42
Localizare : Teleorman
incearca sa nui dai san lasa sa i fie foame asa fac cu ralu si atunci papa
raluca08- Mamica
Puncte : 663
Varsta : 34
da alesia au dreptate fetele
renunta la citeva mese de laptic si dai mincare solida
ca trebe sai obisnuesti stomacutul si cu mincarica
bafta
renunta la citeva mese de laptic si dai mincare solida
ca trebe sai obisnuesti stomacutul si cu mincarica
bafta
dariacosminaa- Moderatoare
Puncte : 1727
Data de inscriere : 21/01/2010
Varsta : 41
Localizare : arad
ioana daca citesti ce am scris mai sus ai sa vezi ca am incercat toate metodele....pana la urma nu am renuntat la alaptat ,acum a inceput sa pape piticul meu da doar cu manuta lui ,e fff greu pt ca nu ii pot da sosuri ,supa sau tocanita dar ma bucur ca mananca cat de cat ...
allesia- Moderatoare
alessia asa face si mara nu te ingrijora pentru ca manaca sann lasa cand nu vor manaca san vor papa papica mai multaa san nu papa toata viata
o perioada dee 1 an sau 2
o perioada dee 1 an sau 2
mery.mary- Moderatoare
Puncte : 2523
Data de inscriere : 11/01/2010
Varsta : 38
Localizare : sag-timis
pai e foarte bn ca ai place sa mince el cu minuta lui lasal ca se va obisnui el si cu mincarurile ce ai zis tu
conteaza ca minca
poate nui place
si daria are unele mincaruri ce nui plac
cred ca asa suntem si noi
dapoi copii
conteaza ca minca
poate nui place
si daria are unele mincaruri ce nui plac
cred ca asa suntem si noi
dapoi copii
dariacosminaa- Moderatoare
Puncte : 1727